Binnenkort zijn er geplande werkzaamheden aan de wko-installatie bij u in de wijk. Er worden twee circulatiepompen vervangen die aan het einde van hun levensduur zijn. Daarnaast wordt de installatie geoptimaliseerd, waardoor hij nog beter gaat werken.

De werkzaamheden staan gepland op woensdag 11 mei van 08:00 tot en met 18:00 uur. Tijdens deze uren is er een gehele onderbreking van de levering van warm tapwater en verwarming.

Warmtepomp uitschakelen of elektrisch bijverwarmen
Wij willen u vragen om vóór aanvang van de werkzaamheden uw warmtepomp uit te schakelen of op elektrisch bijverwarmen te zetten. Het omzetten van de warmtepomp op elektrisch bijverwarmen kan hogere elektrakosten met zich meebrengen. Wij adviseren u om deze stand alleen te gebruiken als er warm water of verwarming nodig is. U de handleiding voor het uitschakelen van uw warmtepomp of het inschakelen van elektrisch bijverwarmen op deze website: demossen.duurzaamopgewekt.nl/downloads/

Wij verzoeken u om de warmtepomp uiterlijk woensdag 11 mei om 07.45 uur omgezet te hebben. Vanaf 18.15 uur kunt u de warmtepomp weer terugzetten.

Op donderdag 12 mei en vrijdag 13 mei kan er in sommige gevallen nog een korte onderbreking zijn van ongeveer één uur. Wij zorgen ervoor dat deze korte onderbrekingen – mocht het nodig zijn – tussen 09:00 en 16:00 uur vallen.

Heeft u op 11, 12 en/of 13 mei geen warmte?
Heeft u op de genoemde data tijdelijk geen warm tapwater of verwarming? Dan hoeft u geen contact op te nemen met ons. Heeft u ná 13 mei geen warmte? Neem dan contact met ons op via 085 – 400 40 40.

Vragen?
Bij vragen kunt u altijd contact opnemen via klantzaken@duurzaamopgewekt.nl. Op werkdagen zijn wij ook telefonisch bereikbaar op 0344 – 750 270 tussen 08.00 en 16.30 uur en kunt u vragen naar Marc Remmerde.