Beste bewoners,

Ons bedrijf maakt een enorme groei door waardoor het voor ons steeds lastiger wordt om aan het, door ons gewenste, serviceniveau te blijven voldoen. Daarom hebben wij de strategische keuze gemaakt om alleen nog de collectieve wko-installatie zelf te servicen. Voor de individuele warmtepompen en binnenhuisinstallaties gaan we gebruik maken van specialistische partnerpartijen.

 

Samenwerkingsverband Warmtewerk

Wij hebben, per maandag 9 augustus 2021, een contract afgesloten met onze nieuwe servicepartner Warmtewerk uit Vianen. Warmtewerk staat onder leiding van Harry Martens en Warmtewerk is ook al jarenlang specialist op het gebied van Nibe warmtepompen.

Wij hebben er alle vertrouwen in dat we in Warmtewerk een goede partner gevonden hebben om mee samen te werken.

 

Wat verandert er voor u?

U blijft uw storingen gewoon melden bij ons via de bekende kanalen (zie onderaan deze nieuwsbrief), wij registeren de storing en melden deze door naar Warmtewerk. Vervolgens neemt Warmtewerk met u contact op om een afspraak te maken en de storing te verhelpen.

 

Vragen?

Bij vragen kunt u altijd contact opnemen via service@duurzaamopgewekt.nl of via 0344 – 750 270. Ook vindt u de veelgestelde vragen terug op bewoners.duurzaamopgewekt.nl.