UPDATE van 14-06-2019 08:30

Beste allemaal,

Gisteravond rond 21.40 uur hebben onze monteurs het lek gevonden en verholpen. De warmtepompen zijn, waar mogelijk, op afstand gereset. U kunt de warmtepomp zelf eenmalig resetten. Mocht u na deze reset nog problemen ondervinden dan ontvangen we graag nog een melding. We lopen vandaag (vrijdag 14 juni 2019) met een groot team in de wijk om alle storingen voor 17.00 uur verholpen te hebben zodat iedereen storingsvrij het weekend ingaat.

Bedankt voor jullie geduld.

_________
UPDATE VAN 16:40

Beste bewoners,

Zoals jullie vandaag gemerkt hebben kampen we met een grote storing in het collectieve systeem. Er is gebleken dat er een lekkage zit in 1 van de strangen, onze monteurs hebben de desbetreffende strang gelokaliseerd en zijn nu de lekkage aan het opsporen.

De strang waar de lekkage inzit treft de woningen aan de Pronkmos 1 t/m 123 en Witmos 2 t/m 36.

De overige strangen worden momenteel door ons gevuld en weer in bedrijf gezet. De warmtepompen aan deze strangen zullen wij op afstand resetten. Indien u (nog) geen gebruik maakt van de dienst Beheer op Afstand kunt u eenmalig de warmtepomp zelf resetten. Indien er naderhand nog problemen voordoen dan kunt u dat bij ons melden via telefoonnummer 085-4004040.

Voor de woningen aan de lekkende strang willen we vragen om de warmtepomp nog niet zelf te resetten. We zijn drukdoende om het probleem te verhelpen en zodra er vorderingen te melden zijn hoort u dat van ons.

_________
Momenteel is er een collectieve storing in het systeem, waardoor uw warmtepomp op storing kan vallen.

Onze monteurs zijn momenteel op locatie om het probleem op te lossen. Wij informeren u zodra er meer bekend is.

Wij adviseren om de warmtepomp vooralsnog niet te resetten. Wij geven een seintje als de collectieve storing verholpen is en wanneer de warmtepomp gereset kan worden.