Beste bewoners,

Hierbij willen wij u informeren over de geplande werkzaamheden aan de WKO-installatie bij u in de wijk. Wij hebben geconstateerd dat er een aanpassing gedaan moet worden aan de transportpomp in de ringleiding waar uw woning op aangesloten is.

De werkzaamheden starten op vrijdag 19 februari 2021 om 09.00 uur en duren tot 12.00 uur. Tijdens deze uren kunt u tijdelijk geen gebruik maken van bronwarmte uit het systeem.

Voor aanvang van de werkzaamheden willen wij u vragen om uw warmtepomp uit te schakelen of op elektrisch bijverwarmen te zetten. Het omzetten van de warmtepomp op elektrisch bijverwarmen kan hogere elektrakosten met zich meebrengen. Wij adviseren u om deze stand alleen te gebruiken als er warm water of CV nodig is.

De betreffende woningen ontvangen een mail (of als er geen mailadres bekend is een brief) met daarin de aankondiging en de handleiding voor het elektrisch bijverwarmen.

Wij verzoeken u om de warmtepomp op vrijdag 19 februari 2021 voor 09.00 uur omgezet te hebben. Vanaf 12.00 uur kunt u de warmtepomp weer terug op normaal bedrijf zetten.

Wanneer er nog vragen zijn dan kunt u contact met ons opnemen via 0344-750276 of klantzaken@duurzaamopgewekt.nl