Beste bewoners,

Hierbij willen wij u informeren over de geplande werkzaamheden aan de WKO-installatie bij u in de wijk.

Spoedreparatie wko-installatie
Wij hebben geconstateerd dat er een pomp in de technische ruimte van de wko-installatie defect is, om een onverwachte leveringsonderbreking te voorkomen gaan wij deze pomp vervangen. De werkzaamheden staan gepland op dinsdag 27 juli van 11.00 uur tot 16.00 uur. Tijdens deze uren kunt u tijdelijk geen gebruik maken van bronwarmte- of koeling uit het systeem.

 

Wat vragen wij van u als warmtepompwoning
Voor aanvang van de werkzaamheden willen wij u vragen om uw warmtepomp uit te schakelen of op elektrisch bijverwarmen te zetten. Het omzetten van de warmtepomp op elektrisch bijverwarmen kan hogere elektrakosten met zich meebrengen. Wij adviseren u om deze stand alleen te gebruiken als er warm water of CV nodig is.

 

Wat vragen wij van u als koelwoning
Als koelwoning hoeft u geen aanpassing te doen in de installatie. Het is mogelijk dat er korte tijd geen koeling geleverd wordt aan de woning. Na de werkzaamheden wordt dit automatisch hersteld.

Alle woningen met een warmtepomp ontvangen een mail (of als er geen mailadres bekend is een brief) met daarin de aankondiging en de handleiding voor het elektrisch bijverwarmen. Wij verzoeken u om de warmtepomp op dinsdag 27 juli 2021 voor 11.00 uur omgezet te hebben. Vanaf 16.00 uur kunt u de warmtepomp weer terug op normaal bedrijf zetten

Vragen
Bij vragen kunt u altijd contact opnemen via service@duurzaamopgewekt.nl of via 0344 – 750 270.

Onze excuses voor het ongemak.